Fantastic orangery addition creating a link between rooms
Orangeries

Wooden Orangery in Surrey

This house set in the Surrey hills already had ample space but still lacked a real ‘heart of the home’ room. The light and balance of a well-designed orangery has created a room that connects the kitchen to the garden and has given this house a new lease of life; it is a functional family room which has become the focal point of the home.

The house has been transformed and the homeowner is delighted with the contemporary look, with draught-proof windows by our sister company Westbury Windows and Joinery, making the property much cosier and more energy efficient.

Share this project
Large orangery extension, seen from a distance
Close up of a green leaf
Close up of white flowers in misty conditions
Close up of flowers in a window
  • We are delighted with the structure and how it has turned out.

    Mr Bryan
Interior view of a well-designed orangery, showing light and balance
Close up of french doors of orangery
Cosy seating area inside orangery
Share this project

Westbury Garden Rooms Case Study Spacious Timber Orangery