An orangery design featuring sliding sash windows and french doors
Orangeries

Suburban London Sanctuary

Small spaces can be transformed into amazing places. This shaded corner in a lower ground basement of a London town house housed a lifeless kitchen; it required space and light to bring it back to life and make the most of the available space. Adding an orangery brings a fluidity of space extending the living area and providing a new open plan kitchen with a place to relax as well as eat.

This was all greatly enhanced by natural light and a seamless connection to the patio and garden. Light coloured limestone used on the floor will reflect light to the back of the room.

Share this project
Stylish orangery with large roof lantern, used as spacious seating area
  • We are absolutely delighted with the orangery and would like to thank you all for a very high quality job plus very good service.

    Mr Harrison
Open Plan Kitchen room Extension to a lower ground basement of a London town house
Share this project

Westbury Garden Rooms Case Studies London Kitchen Extension