Suburban London Sanctuary


 Small spaces can be transformed into amazing places. This shaded corner in a lower ground basements was a lifeless kitchen in a London town house, it required space and light to create a life and make the most of available space.  Adding an orangery allowed this basement kitchen to benefit from a fluidity of space creating an open plan kitchen dining area. it extended the living area provided a new open plan kitchen with a place to relax as well as eat.

This was all greatly enhanced by natural light and a seamless connection to the patio and garden. Light coloured limestone used on the floor will reflect light to the back of the room.

The details


Colour – French Grey
Size – 6.3 x 3.58m
Lanterns – 5.2 x 2.3m

We are absolutely delighted with the orangery and would like to thank you all for a very high quality job plus very good service


Mr Harrison