Kitchen Extension


Westbury were asked to create a space that would solely become the home owner’s kitchen. The clients wanted a space they could entertain in as well as being a comfortable family space. The extension has given the house a whole new dimension, the wide entrance between the old and the new improves the linear layout creating a wider more spacious feeling. Not only is the kitchen itself flooded with light but the whole ground floor is also brighter, giving the entire interior a new lease of life. The extension blends beautifully with the existing house, creating a sense of balance and flow.

The details


Colour – Wash White
Size – 1.2 x 5.5m
Lantern size – 3.8 x 2.4m

Westbury said they offer a bespoke service and I can certainly vouch for that. They came to our home to assess what would and wouldn’t work rather than simply using our preconceived ideas


Mrs B