Timber Kitchen


The owners of this property sought after a large, dream kitchen, with enough space to passionately cook for all their friends. Westbury designed a large glazed gable at the front of the house with a circle feature to perfectly match the existing circular window on the above floor, the Garden room has created flow through the design as though it has always been there.

Not only has the garden room allowed for the extra space it has added a new dimension to their home, natural sunlight floods through the house, it has totally transformed the property.

The details


Colour – Westbury White
Size – 4.2 x 8m
Room size – 35.6m²

What’s impressed us most is that Westbury have done what they said they would do, when they said they would do it – something that seems to be getting increasingly rare these days!


Mrs Parish