Glazed Timber Garden Room


A converted dairy in Shropshire required a welcoming living space. By expanding the kitchen/breakfast room it allows the room to flow into the living space, creating an amazing open plan area to enjoy their transformed garden.         

With an original black weatherboarding and white joinery, we recommended a new colour scheme to complement the new semi-glazed garden room extension. Producing depth and form to their garden elevation, turning a flat and uninspiring run of windows to a superb Westbury addition transformed the whole house providing its new lease of life.   

The detail


Size – 71m²
Glass lantern – 4.3 x 6m
Tiled gable – 3 x 3.7m 

We are delighted with the finished conservatory and are so glad that we did have the under floor heating – it is fantastic. If we ever move house we will certainly come back to you for another Westbury


Mrs Canham