Contemporary Kitchen Expansion


The owners of this country house required a new space to create a large kitchen that holds enough room for combining with a dining space and informal seating area. Creating this fresh open space at the back of the house has opened up and connected existing rooms whilst connecting the kitchen with the garden.The considerable roof lantern provides generous natural light to this spacious room, this south facing property means light is flooded right through the house from the glazed French doors and large windows.

The light marble work top accentuates the bright open space reflecting light to the back of the room.
The result is a beautifully functional family room which has become the focal point of the home, a bright new space that has truly added value to the home.

The details


Colour – Westbury White
Size – 3.5 x 8.3m
Room size – 29m²

 I have already recommended Westbury and would do so again in the future!


Mrs Friedy