Salt stone coloured orangery extension
Orangeries

Contemporary Broken-plan Living

This fantastic orangery added to a home in Hertfordshire forms a perfect compromise between open plan and restricted plan living.

Instead of knocking the original walls down completely, cleverly placed door apertures were introduced to allow these clients the benefit of a light and sociable living space whilst still maintaining clearly defined areas for cooking, dining and sitting.

Images courtesy of MPG Construction who managed the full renovation of this property.

Share this project
Dining area overlooking kitchen provides a socialble space to cook and eat
Orangery providing the perfect setting to view the garden
Dining area situated in new orangery space
Side view of orangery and garden
Specially designed orangery provided an open plan kitchen area
Share this project

Westbury Garden Rooms Case Study Contemporary Broken-Plan Living